NCFBryne CK

Oppdateringer

8 juli:
Da har Jærbladet igjen skrevet litt om NM Veteran og at det vart 5 lokale medaljer.

6 juli:
NM Veteran takker følgende samarbeidspartnere som har levert diverse under årets NM. Risa, Scanvin (leverte også med sjåfør!), VELUX  og Team Hitec for lån av følgebiler, TS Maskin for lån av arena gjerder, Kalas for levering av startnummer, Spinn Sykkelshop for service arbeid i startområdet, vi takker så mye, mesterskapet hadde ikke vært det samme uten deres tjenester! Trykk gjerne på logoer og se hva de driver på med til vanlig!

 Risa AS Hitec

6 juli:
Da er det totalt satt inn over 1 600 bilder fra årets NM Veteraner. Ta deg tid å kikk igjennom, mange fine blinkskudd inni mellom her. Kommer kanskje enda flere bilder etter hvert. Foto fra NM Veteran 2009.

6 juli:
Jærbladet har nå kommet ut og de har viet en hel side til lørdagens tempo arrangement på NM Veteraner 09. Nettversjonen.

6 juli:
Det ble tatt en del foto under NM Veteraner, de samles fra en side. Nå er det lagt ut totalt 3 stk sett. I alle fall to til sett vil det komme. Foto fra NM Veteran 2009.

5 juli:
Da er NM Veteraner 2009 vel avviklet med mange nye Norgesmestre. Bryne CK gratulerer og takker alle ryttere, hjelpeapparat, dugnadsgjeng, kommissærer, speaker, musikkorps, blomsterpiker, målfotofolk og andre som gjorde dette til et bra arrangement! Resultatene er nå klare og oppdaterte for begge dager. Det vil komme masse bilder fra dagens ritt etter hvert. Resultat fellesstart. Resultat tempo.

5 juli:
Da er det tid for siste dag på NM Veteran 2009, alle er hjertelig velkommen til Vestly for å få med seg de spennende innspurtene. 58 lokale ryttere blant de 220 påmeldte, herav igjen 23 av de fra Bryne CK! Vi vil gjøre et forsøk med å få inn resultater fortløpende i løpet av dagen. Program.

4 juli:
Viktig melding!! Da det er "fare" for sol i morgen på fellesstarten, da må målfoto tas fra høyre side av rytterne i mål. Det vil dermed si at alle må passe på å ha målfotonummer bak HØYRE skulder!

4 juli:
Vi minner alle deltakere på NM Veteran 2009 om at de må avhente sin minnepremie inne på sekretariatet, før de reiser heim i morgen. Det er et porselen krus med NM og Bryne CK logo på. En unik produksjon i kun 220 eksemplarer.

4 juli:
Det ble tatt en del foto under dagens Tempo ritt, det vil komme enda flere bilder etter hvert. Foto fra NM Veteran 2009.

4 juli:
Da er resultater klar etter dagens Tempo ritt. Det ble kjørt hardt i en forholdsvis tung løype i dag pga varmen og vind forholden. Vi gratulerer alle Norgesmestre med sine nye titler! Vi tar forbehold om eventuelle feil i lister. Flere faner å klikke på Excel arket. Resultater tempo.

4 juli:
Klokken 13:00 starter Veteran NM med første rytter ut fra Vestly Skole. Alle er hjertelig velkommen til dette arrangementet. Eilif Christiansen vil holde alle informert etter hvert det skrider frem under rittdagene. Første start søndag går kl 10:00.

3 juli:
Værmeldingen for lørdagens NM Veteran tempo er veldig bra, kan det bli ny løyperekord?
2009, 00:29:28 (M) Geir Inge Berg. 2007, 00:33:53 (K) Tone Hatteland.
Les mer.

2 juli:
Startnummer er forskjellige i forhold til hvilket ritt man er med i. Lørdag under tempoen er det 1 stort som skal monteres langt nede midt på ryggen. Det leveres kun ut nummer til et ritt om gangen:

Fellesstarten på søndag bruker man 3 nummer. To nede på lommene på ryggen godt ut til hver side, samt et som skal være bak venstre skulderblad for målfoto:

2 juli:
Info til deltakere i Nordisk Veteranmesterskap :  Info.

1 juli:
Det er gjort noen småjusteringer på begge startlister:  Startlister.

1 juli:
Oppdatert poeng i Veterancupen kan sees her: Veterancupen.

1 juli:
Program er oppdatert med ny høydekurve satt inn, ser du ikke den nye trykk oppdater på din nettleser: Program.

1 juli:
Det må ikke under noen omstendigheter varmes opp i løypetrase når løpet har startet. All oppvarming skal skje i oppmerket oppvarmingsløype på 6 km i den retning pilene viser. Disse skiltene vil være rødmalte treskilt, ritt traseen vil være merket med hvite skilt med rød ramme rundt:
 

30 juni:
Det er gjort noen småjusteringer på begge startlister:  Startlister.

29 juni:
Kjenner du reglene? Hoveddommer har tilsendt oss et oppsett hvordan temposyklene skal være. Les mer under startlister:  Startlister.

29 juni:
Startlister er satt inn med starttider på tempoen, denne må bli endelig godkjent av dommer. Så det kan bli forandringer av denne før start. Oppdatert sist kl 12:20 29 juni:  Startlister.

26 juni:
Startlister er satt inn, eventuelle rettelser og kommentarer må det gis beskjed på bare til denne mail adressen: ritt@digernes.eu  Startlister.

22 juni:
Program er justert på fellesstart etter samarbeid med hoveddommer på dette: Program.